Alexandria sokerointi

huulet small

Käytämme sokeroinnissa Alexandria Professional sokeria, ja olemme kaikki käyneet valtuutetun maahantuojan koulutuksen. Alexandria Professional on Kanadalainen sokeroinnin uranuurtaja. He ovat kehittäneet tuotteitaan ja koulutustaan jo yli 20 vuotta. Alexandrian sokerointituotteet on kehitetty hellävaraiseen ammattimaiseen ihokarvojen poistoon sekä vartalon kuorintaan. Osaavissa käsissä sokerointi onkin paljon enemmän kuin vain karvanpoistoa ja se tarjoaa paljon etuja perinteiseen vahaukseen verrattuna.

Alexandria sokeri on 100% luonnontuote, eikä sisällä yleisesti allergisoivia aineita. Sen kehittelyssä ei ole käytetty eläinkokeita. Siinä ei ole mitään lisä- tai kemiallisia aineita ja se on täysin myrkytön. Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, sillä voi poistaa lyhyttä karvaa ja on hygieenistä. Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta. Se on niin luonnollista, että voisit vaikka syödä sitä. Sokeritahna koostuu vedestä, glukoosista, arabikumista ja sitruunamehusta.

Huomioi tämä tullessasi sokerointiin. Älä kuori ihoa päivää ennen sokerointia, hoitopäivänä äläkä hoitoa seuraavana päivänä.

Hoidon jälkeen:

  • Vältä saunaa ja urheilua (hikoilua) 12 tuntia.
  • Jos sinulta on poistettu kainalokarvat, vältä deodorantin käyttöä 12 tuntia.
  • Jos sinulta on poistettu kasvokarvoja, vältä tukkivia meikkiaineita 12 tuntia.
  • Muista suojata iho auringolta seuraavana päivänä.
  • Muista kosteuttaa ja kuoria ihoasi säännöllisesti, näin estät tehokkaasti sisäänkasvaneet karvat.

Hintaesimerkkejä sokerointiin

  • Brassi 85 €
  • Kainalot 30€
  • Reidet ja sääret 80 €

Saapuessasi sokerointiin Toivomme vieraittemme saapuvan hoitolaan n.10 min ennen varattua aikaa mahdollista peseytymistä/siistiytymistä varten. Mahdolliset myöhästymiset joudumme lyhentämään sinulle tarkoitetusta hoitoajasta, jotta voimme palvella kaikkia asiakkaitamme sovitun aikataulun mukaisesti.

valoimpulssihoito

 

Sokeroinnin yhteydessä voi myös ottaa Ipl valoimpulsihoiton joka on tehokas apu häiritsevien ihokarvojen poistossa. Karvat voidaan poistaa pysyvästi esimerkiksi kasvoista, kainaloista, bikinialueelta, selästä, sääristä ja reisistä.

Ipl ja sokerointi hoidot suosittelemme ottamaan sarjahoitona.

Hintaesimerkkejä Ipl ja sokeronti

  • Brassi 4krt  600 €
  • Kainalot 3krt 200 €

Tule ilmaiseen konsultaatioon joka ei velvoita sinua ostopäätökseen.

Kysy lisää: Kysy lisää:

Sanna Raanti

Cidesco kosmetologi, Danné-ihoterapeutti
044 313 0125
Kysy lisää:
Blogi - 19.10.2015
test