DMK-hoitovalikoima

Asiakkaat odottavat DMK Skin Revision -hoidoilta ensiluokkaisia esteettisiä tuloksia. Ensimmäinen hoitovaihe on aina DMK-ammattilaisen tekemä konsultaatio, jonka avulla määritellään asiakkaan ihon huolenaiheet ja odotukset hoitojen suhteen. Tämä takaa, että osaamme suunnitella räätälöidyn hoitosuunnitelman jokaiselle asiakkaalle.

DMK tarjoaa kaikenikäisille, kaikkiin iho-oireisiin ja kaikille etnisille ryhmille sopivia ihon uudistamisohjelmia.

DMK tarjoaa huippulaatuisen, ihoa uudistavan konseptin, jossa keskitytään asiakkaan kokonaisvaltaiseen hoitamiseen. Tasapaino DMK Skin Revision -hoitolahoitojen ja DMK Skincare – kotihoitotuotteiden välillä on koko DMK konseptin perusta. Kehon ja ihontoiminnan kanssa yhteistyössä toimivat DMK-hoitolahoidot ja DMK Skincare -kotihoito-ohjelma suunnitellaan yksilöllisesti kullekin asiakkaalle.

DMK Skin Revision -hoidot ja DMK Skincare -kotihoitotuotteet toimivat yhteistyössä ihontoiminnan kanssa pelkän iho-oireen poistamisen sijaan. Tämä erottaa DMK:n muista kosmetiikkasarjoista, ja saa aikaan mullistavia parannuksia ihontoiminnassa.

REMOVE eli POISTO. REBUILD eli JÄLLEENRAKENNUS. PROTECT eli SUOJAUS. MAINTAIN eli YLLÄPITO.

DMK-konsepti – kauniin, sädehtivän ja terveen ihon avain ja ratkaisu kaikenlaisten iho-oireiden hoitoon sekä miehille että naisille, kaikissa ikäluokissa. DMK-hoitomenetelmät tuovat jo kaikkea kokeilleille asiakkaille vihdoin tuloksia pitkälle kehiteltyjen koostumusten avulla. Lääketieteen ammattilaisten suosittelemat DMK Skin Revision -hoidot ja DMK Skincare – kotihoitotuotteet ovat oleellisen tärkeitä myös kosmeettista kirurgiaa harkitseville, sillä ne edistävät paranemisprosessia.

Tulokset puhuvat puolestaan.

 

DMK-Beauty-Images__June-2017 (8)

DMK-entsyymiterapia

DMK Entsyyminaamio palauttaa ihon huippukuntoon! DMK-entsyymiterapiassa hyödynnetään ainutlaatuista välittäjäentsyymien ryhmää. Nämä entsyymit parantavat ihon toimintaa hydrolysoimalla kuolleita ihosoluja ja epäpuhtauksia, stimuloimalla verenkierto- ja lymfakiertojärjestelmää, palauttamalla solun ravinteensaannin ihannetasolle ja tuomalla soluille happea, jota ne tarvitsevat uusien, terveiden ihosolujen muodostamiseen. Entsyymiterapia stimuloi uuden kollageenin tuotantoa ja eheyttää ihon rakennetta ja solujen toimintaa. Entsyymiterapialla myös vahvistetaan kasvolihaksia ja kiinteytetään ihoa. Entsyymiterapia sopii kaikille ihotyypeille ja kaikkien iho-oireiden hoitoon. Ihoterapeutti yhdistää useita DMK-tuotteita kohdistaakseen hoidon räätälöidysti sopimaan asiakkaan iho-oireisiin, esimerkiksi aurinkovaurioihin, akneen, rosaceaan tai pigmentaatioon.

Instant Lift -pikakohotus

Täydellinen hoito erikoistilanteita varten. DMK:n entsyymiterapian ja kasvolihaksia aktivoivan Muscle Banding -naamion yhdistelmä kiinteyttää, kirkastaa ja kiristää ihoa heti. Monet tahtovat hoidon esimerkiksi juhlapäivän alla, koska se tuottaa välittömiä tuloksia. Transepidermaalisesti eli ihon läpi imeytettävät viimeistelytuotteet lukitsevat ravintoaineet iholle, mikä vahvistaa ihon toimintaa. Hoito hänelle, joka kaipaa välitöntä WOW-efektiä.

Bihaku

Ikääntymisen, stressin ja ympäristön vaikutukset näkyvät iholla epätasaisena rakenteena. Ihosta tulee karkea, pigmentoitunut ja siihen ilmestyy epäpuhtauksia. DMK:n ihoa kirkastava Bihakuhoito on hoitolahoito, joka on suunniteltu kirkkaamman, tasaisemman ja hehkuvan ihon saavuttamiseksi.

Pro Alpha Six-layer Peel

Tehokas ihoa uudistava hoitomenetelmä dramaattisia tuloksia kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle haluaville. Hoitokokonaisuuteen kuuluu Pro Alpha Six-Layer Peel -kuorinta, Lift-Off-hoitoja sekä ravitsevia Transdermal Nutrition -hoitoja. Sisältää DMK-kotihoitopaketin, johon kuuluu mm. Revitosin, DMK EFA+ sekä Beta Gel- että Direct Delivery C -seerumi. Parhaimman tuloksen saat lisäämällä vielä Muscle Banding -sarjahoidon Six-layer Peel -kokonaisuuden jatkoksi.

Pro Peel

Tehokas ihoa uudistava ja jälleenrakentava hoitomenetelmä. Tehokas auringon vaurioittamalle, löysälle, tukkeutuneelle tai epätasaisen sävyiselle iholle. Hoitokokonaisuuteen kuuluu vähintään kuusi viikottaista hoitoa, kotihoitona mm. Revitosin ja DMK EFA+.

Energiaa ihollesi!

Liquid Laser

Kevyt hoitotoimenpide, joka keskittyy ihon vahvistamiseen, kiinteyttämiseen ja jälleenrakentamiseen ilman kirurgisia toimenpiteitä. Sopii erinomaisesti pienten uurteiden, pintaryppyjen sekä hauraan, heikon tai kuivan ihon hoitoon. Sisältää Lift-Off -entsyyminaamion, transdermaalisen ravinnehoidon sekä kotihoito-ohjelman, johon kuuluu mm Revitosin ja DMK EFA+.

Remodelling Procedure – RP

Ihon toimintaa uudistava Remodelling Procedure -hoito eli RP pyrkii säilyttämään terveen ja kauniin ihon sekä kasvoilla että keholla. RP uudistaa ihoa pureutumalla ennenaikaisen ikääntymisen syihin, minkä vuoksi se on ihanteellinen esimerkiksi auringon vaurioittaman ihon hoitoon. RP pyrkii uudistamaan ihovaurioita, jotka ovat syntyneet auringon tai ympäristön aiheuttamien vaurioiden seurauksena. RP-hoitokokonaisuus parantaa auringon vaurioittamaa, ennenaikaisesti ikääntyvää, löysää ja rypistynyttä ihoa. Huom. Ennen RP-hoitoa tarvitaan aina DMK-entsyymiterapiahoitoja.

RP on ihon toimintaa muokkaava hoitomenetelmä, joka tarkastelee ihon ulkonäköön vaikuttavia ympäristön aiheuttamia ja kehon sisäisiä muutoksia ja pyrkii sitten järjestelmällisesti ratkaisemaan nämä ongelmat. Jos hoidamme vaurioita pelkästään pinnalta vaikuttamatta ihon sisäiseen toimintaan, seuraava kudoskerros toistaa samaa toimintahäiriötä ja näyttää samalta. DMK tutkii vaurioiden syntymistä ja toimii ihon uudistamiseksi sisältä ulospäin. RP ei ole kuorinta. Se on hoitokokonaisuus, joka vaikuttaa ihonrakenteeseen eli ihon fysiologiaan ja anatomiaan, poistaa iho-oireiden syyn, ja palauttaa ihon vahvaksi, terveeksi ja nuorekkaaksi.

Muscle Banding -entsyymiterapia

Muscle Banding -hoidoissa on kyse ikääntymisen merkkien ehkäisemisestä. DMK Muscle Banding – hoitomenetelmällä kiristetään ja kiinteytetään kasvojen ja kaulan ihoa. Tulokset näkyvät jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Muscle Banding kuntouttaa ihontoimintoja: verenkiertoa, hapenkulkua ja ravinteiden vastaanottokykyä.

Ennen ja jälkeen leikkaushoitoja tehtävät hoidot

DMK on erikoistunut asiakkaan tarpeita vastaavasti räätälöityihin, paramedikaalisiin ihon uudistumishoitoihin sekä ennen leikkaushoitoa, että sen jälkeen. Ne parantavat merkittävästi leikkaushoidon tuloksia, nopeuttavat paranemista ja parantavat leikkauspotilaan asiakastyytyväisyyttä.

Hydradermaze

Hydradermaze on edistyksellinen hoito-ohjelma aknen ja tukkeumien poistoon. Se sopii myös asiakkaille, jotka eivät voi käydä DMK Six Layer Peel -hoidossa, mutta tahtovat nopeita tuloksia. Hydradermaze on vaihtoehtoinen ihon pintaa uudistava menetelmä, johon ei kuulu syväkuorintaa. Hydradermaze on viikoittainen hoitomenetelmä, joka tehdään kuuden, kahdeksan tai kahdentoista viikon jaksoissa ihon kunnosta ja halutusta tuloksesta riippuen.

DMK:n avulla tulokset ovat pitkäkestoisia, eikä iho-oire palaa.

Melanozone

MelanoZone on hoitosarja, jonka avulla poistetaan ikävää pigmentaatiota. Se tasoittaa ihon sävyä ja väriä ja auttaa antamaan iholle terveen, luonnollisen hehkun.

Alkaline Wash -karvanpoisto

Alkaline Wash on tehokas, kivuton ja harmiton karvanpoistomenetelmä kasvoille ja vartalolle. Transepidermaalinen, ihon pintakerroksen eli epidermiksen läpi imeytettävä ravinnehoito Paramedikaaliset ihoterapeuttimme ylittävät odotuksesi tekemällä sinulle räätälöidyn hoidon, joka kosteuttaa, suojaa sekä palauttaa ihon luonnollisen tasapainon.

Acu-System-hoito

Tämä asiakkaan tarpeiden mukaan muokattava hoitomenetelmä sisältää akneihoa hoitavan sekoituksen salisyylihappoa, rikkiä ja teepuuöljyä. Suositellaan aknen, tukkeumien, mustapäiden, laajentuneiden huokosten sekä paksuuntuneen rasvaisen ihon hoitoon.

De-sensitising-hoito

Tämä hoitomenetelmä on suunniteltu herkästä ja herkästi reagoivasta ihosta kärsiville asiakkaille. Hoidossa kuljetetaan epidermiksen läpi tulehdusta ehkäiseviä ainesosia ja normalisoidaan ihon toimintaa.

Biogen C De-Stress -hoito

Silottaa ryppyjä, pieniä uurteita ja ilmeryppyjä jättäen ihon sileäksi, kiinteäksi ja pehmeäksi. Hoito sopii erinomaisesti myös hauraista hiussuonista ja rosaceasta kärsiville asiakkaille sekä heinä- tai pölyallergikoille.

Lunchtime Peel -kuorinta

Tämä kuorinta on täydellinen toimistotyöntekijöille, kiireisille asiakkaille. Iholle, jossa ilmastoinnin, keskuslämmityksen ja huonojen elämäntapojen vaikutukset näkyvät ikääntymisen merkkeinä. Eye Tone -hoito Herkän silmänympärysihon hoitoon suunniteltu menetelmä hälventää tummia silmänaluksia, kosteuttaa ihokudosta, korjaa punaisia ja turvonneita silmäpusseja sekä silottaa ryppyjä.

Blogi - 07.09.2017
test