Ripsienpidennyksistä

Me Hoitola Seizessä teemme ripsipidennyksiä vastuullisesti ja asiakkaan omia ripsiä vahingoittamatta.  Otamme asiakkaan toiveet huomioon. Pyrimme tekemään omien ripsiesi kantavuuden mukaan ripset. Pysyvyyteen vaikuttaa liima, asiakkaan omat kotihoito tottumukset, sekä omien ripsien kasvu ja uudistuminen. Emme voi ottaa vastuuta muissa paikoissa laitetuista ripsistä. Pyrimme kuitenkin huolloissa selvittämään asiakkaan kotihoitotottumukset puhdistuksineen sekä neuvomme jos puutteita rutiineissa löytyy. Meillä on erilaisia liimoja ja ripsiä joilla teemme ripsiä. Valitsemme liiman asiakkaan mukaan ja olemme huomanneet, että se mikä sopii toiselle ei sovi toiselle. Joten, annathan mahdollisen palautteen pikimmiten huollon jälkeen, emme ota enää 2 viikon jälkeen reklamaatioita vastaan. Varsinkin jos ripsesi on laitettu tai huollettu aiemmin muualla kun meillä.

Suosittelemme, että ripsesi pysyisivät hyvänä:

  • pesemään ripsesi meikistä, liasta, hiestä vähintään 2 tuntia ennen huoltoa että voimme käyttää huolto ajan huoltoon eikä puhdistukseeen mene turhaan aikaa
  • 30-45 min. huoltoa  2-3 viikon välein
  •  60-90min huoltoa 3-5 viikon välein
  • huollon jälkeen pitämään ripset kuivina 24 h. Vältä myös hikoilua, saunaa, uimista.
  • ripsien puhdistukseen suosittelemme kotiin Puhdistus sivellintä sekä ripsienpuhdistukseen tarkoitettua puhdistus ainetta. Voit ostaa huollon yhteydessä meiltä ne, jos sinulla ei ole.

Tässä alla kuvassa asiakas on käynyt Sannalla toisen ripsihuollon  ja hänelle on tehty ohuet luonnolliset mutta pitkät volyymit entisten paksujen ja raskaiden tilalle.  Olemme sitä mieltä että ohuilla kuiduilla tehdyt ripset ovat omia ripsiä säästäviä kun painoa ei tule liikaa rasittamaan omaa ripseä. Ohuilla kuiduilla saadaan myös näyttävät ja pysyvät ripset. Sanna on tehnyt ripsiä yli 7 vuoden ajan. Herkistymisen vuoksi tällä hetkellä Sannalle voi varata vain pikahuoltoja.

dav

Meitä on Seizessä 2 ripsientekijää (Sanna ja Henni) ja jokaisella on oma käden jälkensä sekä persoonansa. Kaikki me olemme ripsikoulutuksen käyneitä ja vuosien kokemuksella teemme ripsiä. Henni tykkää tehdä eniten näyttäviä ripsiä kun taas Sanna mielellään tekee luonnolliseen tyyliin. Tietenkin otamme toiveet vastaan aina ja teemme parhaamme.ripsiä (9)Henrietta on tehnyt ripsiä 3 vuoden ajan ja hänellä on Style lashes sertifikaatti. Alla hänen tekemät klassiset ripset

FB_IMG_1499768431378

Hennin tekemät uudet volyymiripset asiakkaalle jolla on omat ripset todella hennot.

IMG_20170802_192640_908

Blogi - 16.08.2017
test