Sanna Raanti

Cidesco kosmetologi, Danné-ihoterapeutti

”Kuten tunnuslauseemme kertoo, haluamme pysähtyä hetkeen jokaisen asiakkaamme kanssa, ja kohdata heidät yksilöllisesti. Kaikki tekemisemme kumpuaa ajatusmaailmasta, jossa hoidamme kehoa pinnan sijasta syvemmältä: ihonhoidossa menemme aina solutasolle saakka ja huomioimme ravinnosta lähtien kaikki tilanteeseen vaikuttavat tekijät. Palvelemme sydämellä ja toivomme että myös asiakkaamme astuvat sisään sydän avoinna.  On tärkeää, että lähtiessään Seizestä he kokevat saaneensa paitsi näkyvää mielihyvää, myös henkistä hyvää oloa ja latausta arkeensa”, kertoo hoitolan ideologiasta Sanna Raanti.

Sannan sanoja tukevat hänen koulutuksensa ja kokemuksensa mm. Cidesco-kosmetologina, Meikkaajana,  Danné- farmakologian kouluttajana, reiki masterina sekä toiminut yrittäjänä yli 10 vuoden ajan. Värikäs ja eloisa nainen on tehnyt alansa töitä Karibialla risteilijällä ja hakenut oppia aina Guatemalasta asti.

Sannan kokonaivaltaiset hoidot :  

Dannè hoidot, Environ hoidot, Ultraääni kasvohoidot, Ihon erikoishoidot, Energia hoidot, Karvanpoistot,  Jalkahoidot, Intialainen päähieronta, Ripsienpidennykset, Yumi kestotaivutukset, Meikkaukset…

p.044 313 0125

test